Navigate / search

Nieuwbouw

Verbouwing of nieuwbouw/totaalpakket
Tijdens een aanbouw- of nieuwbouwproject verzorgen wij het timmer- en metselwerk. Andere werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het installatiewerk en  stucwerk, worden gecoördineerd en uitbesteed aan derden. Wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden op het juiste moment plaatsvinden en dat het proces goed, snel en efficiënt verloopt.

Samenwerking
Door de jaren heen hebben wij een breed relatienetwerk opgebouwd met verschillende externe partijen, die allen voldoen aan de door ons gestelde kwaliteitsnorm. Op deze manier worden wij in staat gesteld om ons aanbod optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.

Bijkomend voordeel is dat de opdrachtgever te maken heeft met één aanspreekpunt. Zo kan de klant tijdig voorzien worden van (actuele) informatie inzake het overeengekomen bouwproject. Vanzelfsprekend kan dit ook anders geregeld worden; de opdrachtgever kan zelf ook meewerken en/of suggesties aandragen.

 

Interesse?
Heeft u interesse, vragen of belang bij een offerte? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Descargar musica